Despre Air Creation

Despre Air Creation

Situata în Ardèche incepand cu 1982, Air Creation, o companie franceza de top implicata în proiectarea și fabricarea de aparate de zbor ultra-usoare (ULM), este lider mondial pe piața.

Pasiunea fondatorilor săi, Jean-Yves Le Bihan și Gilles Bru (acum Director respectiv Head of R&D), a produs o creștere remarcabilă de-a lungul anilor. Compania, până în 2013, are 22 de angajați și a produs deja mai mult de 7000 de avioane.

Experiența echipei Air Creation s-a îmbogățit de-a lungul anilor, combinata cu instrumentele de CAD/CAM din departamentul de proiectare, permite companiei sa mențina un avantaj tehnologic necontestat.

Inovarea constantă a condus la dezvoltarea unor modele care imbunatatesc zborul cu aparate ultraușoare, confortul și siguranța acestora. Astfel, triciclul Tanarg cu aripa BioniX, “nava amiral” a flotei noastre, cu sistemul său patentat de control al configuratiei – Corset ® (brevet Air Creation) – asigura o extraordinara plăcere a zborului, design si performanta!

Reputația Air Creation a fost construita pe valorile simple de calitate și siguranță. Performanța excepțională a produselor ultraușoare constituie un palmares de neegalat, avand recunoașterea internațională a calității acestor aeronave. Campion al Franței și Mondial de mai multe ori, și actual Campion European, Air Creation detine cele mai multe recorduri aprobate oficial de FAI (Federatia Aeronautica Internationala).